Steun de Popquiz Marathon!

Het is al tot vervelens toe gezegd: het zijn barre tijden voor iedereen die iets cultureels probeert te ondernemen. Nu wordt de Popquiz Marathon ook nog eens nauwelijks als iets cultureels gezien, dus naar financiële steun vanuit de welbekende fondsen en gemeentelijke potjes kunnen we wel fluiten. Dat is niet zo mooi, want we waren van plan om in 2012 met een nóg leukere Popquiz Marathon te komen. En die marathon is een vrij bewerkelijke productie die helaas niet dekkend te krijgen is uit de opbrengsten van de avond zelf.

Nu zou Rock ‘n’ Roll Highschool Rock ‘n’ Roll Highschool niet zijn, als we daar gewoon niet wat op bedacht hadden. We hebben alle vragen die we de afgelopen twee edities van de Popquiz Marathon hebben gekregen op een rijtje gezet. Mensen vroegen waarom dat ene nummer nou niet in de quiz zat. En of we niet een keer bij hun thuis een popquiz konden doen. En waarom er geen VIP-kaarten waren waarmee je tijdens de prijsuitreiking vooraan kan staan. En of ze misschien een keer mochten helpen met het samenstellen van een quiz. En nog veel meer…

Al die verzoekjes hebben we verwerkt tot tien prachtige pakketten die vanaf nu verkrijgbaar zijn op www.blitzkriegshop.nl. Voor ieder wat wils en voor elke portemonnee een optie om dit initiatief te ondersteunen.