Lowlands Popquiz - Oefenen

Voor we bekend maken in welke steden de najaarseditie van de Popquiz Marathon zal plaatsvinden, doen we ergens anders nóg een popquiz. 

Helaas is het op een besloten feestje, dus niet iedereen zal erbij kunnen zijn, maar voor de mensen die wel een Lowlands-kaartje hebben weten te bemachtigen: kom zaterdag 18 augustus om 13.00 uur naar de Alpha voor een uurtje ouderwets popquizplezier van de bovenste plank! 

Het is inderdaad geen marathon, want in de andere tenten schijnen wat bandjes te moeten spelen, maar dat maakt het niet minder leuk natuurlijk. Alleen al de presentator maakt het de moeite waard om te komen kijken, want dat is niemand minder dan Eric Corton.

Net zoals bij de Popquiz Marathon kan je ook nu alvast oefenen, zodat je ongeveer weet wat je kan verwachten. Hieronder vind je 4 ronden en natuurlijk de opgave en antwoorden. Ennuh, niet spieken hè!

Download hier het opgaveformulier zodat je weet wat de bedoeling is

Ronde 1: 3-1 ARTIEST


Ronde 2: 3-1 TITEL

Ronde 3: PEEEEEEEEEP

Ronde 4: COVERS

Net als bij de marathon geldt uiteraard: vol = vol. Nu hebben we ons laten vertellen dat er 10.000 man in de Alpha past, dus er zou op zich genoeg ruimte moeten zijn, maar je weet maar nooit! We raden je wel aan sowieso ruim op tijd te komen. Als je een fragmentje mist, maak je minder kans op de overwinning en dat zou zonde zijn. 

Ja, want die overwinning is ook nog zoiets… Gaat de winnaar bij de Popquiz Marathon slechts met een beker naar huis, bij deze quiz steekt de winnaar zo even 10 kaarten voor Lowlands 2013 in z’n zak. Hallo, dat zijn nog eens prijzen!

Hopelijk zien we je op Lowlands, mocht dat niet lukken, dan tot 25 november!