Lazy Sunday Afternoon Editie in Den Haag, Groningen en Tilburg

Op 25 november 2012 doet de Popquiz Marathon drie nieuwe steden aan. In Den Haag, Groningen en Tilburg zullen op deze zondagmiddag de binnensteden worden overspoeld met rondrennende popquizteams. Gewapend met hoofdbandjes, stempelkaarten en blokkenschema’s kunnen teams strijden om niks meer dan de eeuwige roem.

Bij deze speciale Lazy Sunday Afternoon editie kunnen teams hun stempelkaart en goodie bag vanaf 15.00 uur ophalen bij de hoofdlocaties. In Den Haag is dat de Supermarkt, in Groningen is Vera de hoofdlocatie, in Tilburg 013.

Vanaf 16.00 uur kunnen de teams van start. Op een zestal locaties in de binnenstad kunnen teams kiezen uit de meest uiteenlopende quizzen. Van redelijk recent tot 80s intro’s, er is voor ieder team een ronde waar het in kan uitblinken.

Om 19.00 uur verzamelt iedereen zich weer op de hoofdlocatie en rond 20.00 uur wordt er bekend gemaakt wie de eerste winnaar van de Lazy Sunday Afternoon editie is geworden.

Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar bij de hoofdlocaties en gaan €20 per teamkaart kosten.
Een team mag uit maximaal vijf personen bestaan.

Early bird oefenquizzen
Wie zich na het kopen van een kaartje met zijn ticketnummer aanmeldt via popquiz@rocknrollhighschool.nl ontvangt vanaf dat moment tot 25 november elke week een oefenquiz.

In de komende weken worden de overige locaties en blokkenschema’s bekend gemaakt, dus hou deze site in de gaten!