KOOP VOOR 1 MEI JE TEAMKAART EN ONTVANG PERSOONLIJKE RUGNUMMERS*


Op veler verzoek kun je ook dit jaar weer je persoonlijke rugnummers ontvangen, als je tenminste op tijd je teamticket koopt natuurlijk!

Wat moet je doen?
Simpel. Koop meteen je teamkaart en mail vóór 1 mei je teamnaam + ticketnummer + de stad waar je mee gaat spelen naar info@popquizmarathon.nl, dan krijg je op 28 mei vijf rugnummers met je teamnaam erop gedrukt! En je hoeft zelf niet met veiligheidsspelden te gaan sjouwen, want die doen we er gewoon ook nog voor je bij.

* Aanmelden voor de persoonlijke rugnummers (of oefenquizzen, of de uitleg van de rondes) kan alleen met een geldige teamkaart. Aan de start verschijnen zonder teamkaart betekent geen deelname, zelfs al heb je wel een teamnaam doorgegeven.
* We doen ons best om alles goed bij te houden, maar het kan (helaas) voorkomen dat je een rugnummer met een verkeerde naam krijgt. Blijf rustig, adem diep, neem een drankje en heb vooral veel plezier de rest van de avond. We doen het namelijk niet express! Mocht er iets mis zijn gegaan, regelen we wel gewoon een ander teamnummer voor je.