NAJAARSEDITIE POPQUIZ MARATHON ROTTERDAM EN UTRECHT OP 22 OKTOBER 2014

Op 22 oktober vindt dit jaar voor het eerst een tweede Popquiz Marathon plaats in Rotterdam en Utrecht. Op veler verzoek besloot de organisatie dit jaar een najaarseditie te organiseren. In Rotterdam is wederom Rotown de hoofdlocatie, in Utrecht is dat deze editie EKKO. Er kan weer ouderwets op diverse locaties door de stad meegespeeld worden met verschillende rondes die allemaal een eigen thema hebben. Of je nu een disco queen of 90s bitch bent, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken. 

BEST OF EDITION 
Deze najaars-popquiz marathon is een speciale editie. Het is namelijk een “Best Of Edition”. Alle hoogtepunten van de afgelopen edities komen nogmaals langs. Dus die ene ronde die je hebt moeten missen omdat je naar 90s Pop was, kun je nu alsnog spelen! Of je kunt in de herkansing bij die andere ronde die je de vorige keer helemaal hebt verprutst. Maar denk vooral niet dat we je het nu makkelijk gaan maken. De rondes komen uit alle mogelijke edities vanaf 2010, dus ook rondes die je alleen in Groningen of Tilburg hebt mee kunnen spelen en we hebben natuurlijk alle rondes wel behoorlijk aangepast en aangevuld met fragmenten van nu… 

HOGER EINDIGEN DAN VORIG JAAR? 
De eerste 50 teams die zich aanmelden krijgen in de week voor de start van de marathon een overzichtje van alle verschillende rondes van de Popquiz Marathon. Daarbij krijgt je team een duidelijke uitleg wat de verschillende thema's inhouden. Alle andere teams moeten het alleen doen met de vaak bijzonder vage omschrijving op het blokkenschema. Een groot voordeel bij het uitstippelen van je quizparcours dus!

Je kunt je ook weer opgeven voor de wekelijkse oefenquizzen, om quizspieren al goed los te maken. Koop op 29 augustus direct je teamkaart en mail het ticketnummer door naar info@popquizmarathon.nl. 

Teamkaarten à €20 (max. vijf personen per team) zijn verkrijgbaar bij: 
Rotown, Rotterdam 
EKKO, Utrecht