MEER KANS OM TE WINNEN!

Op 1 maart start de voorverkoop van de Popquiz Marathon die dit jaar op 9 mei plaats zal vinden. Net als vorig jaar kun je, als je ons een klein handje helpt, een ronde-uitleg toegestuurd krijgen en maak je daarmee een grotere kans om de winst te behalen!

WIL JE EEN SUPERHANDIGE RONDE-UITLEG ONTVANGEN?
Help dan mee de Popquiz Marathon aan te kondigen via Nouncy:

GA NAAR NOUNCY ACTIE

Op 1 maart verschijnt je bericht op jouw social media en om je daarvoor te bedanken, sturen we je een overzicht van alle rondes met daarbij een uitleg met wat je ongeveer kunt verwachten. En aangezien de titels van de rondes elk jaar vager worden, heb je meteen een enorme voorsprong op de je medespelers! Vergeet niet je e-mailadres in te vullen, dan krijg je twee dagen voor de Popquiz Marathon de uitleg in je inbox.

LET OP: Deze is actie is tot 1 maart geldig.

Naast de ronde-uitleg zullen we ook weer rugnummers en oefenquizzen maken, waar je je voor op kan geven. Meer informatie over die early bird acties vind je op 1 maart op deze website.

Je kunt dit jaar meespelen in Amsterdam (i.s.m. Melkweg Amsterdam), Arnhem (i.s.m. Luxor Live), Eindhoven (i.s.m. Effenaar), Rotterdam (i.s.m. Rotown Rotterdam) en Utrecht (i.s.m. TivoliVredenburg).