START KAARTVERKOOP POPQUIZ MARATHON 2019

Op woensdag 29 mei vindt de 10e editie van de Popquiz Marathon plaats! De voorverkoop voor deze feestelijke jubileumeditie start op vrijdag 15 maart om 10.00 uur.

Ook dit jaar hebben we weer mooie Early Bird acties, voor iedereen die snel zijn teamticket in huis haalt:

ONTVANG SUPERHANDIGE RONDEUITLEG
Wil je voor je aan de Popquiz Marathon begint al weten waar elke ronde over gaat? Uit de vage quiztitels in het blokkenschema is vaak weinig op te maken en je kunt ineens bij een supermoeilijke ronde komen te staan. Voorkom verrassingen en zorg dat je de superhandige ronde-uitleg ontvangt!

Hoe? Bestel je ticket in de eerste 10 dagen van de voorverkoop (vóór 25 maart) en stuur (ook voor die datum) een mailtje met je ticketnummer + de stad waar je meespeelt naar info@popquizmarathon.nl. En natuurlijk dat je de ronde-uitleg wil ontvangen. Dan sturen we je twee dagen voor de Popquiz Marathon uitleg over alle rondes toe, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Daarmee heb je meteen een grote voorsprong op je concurrenten!

STARTNUMMERS
Ontvang startnummers met jouw eigen teamnaam erop gedrukt! Mail vóór 22 april jouw teamnaam,  de stad waar je meespeelt en je ticketnummer naar info@popquizmarathon.nl en dan zorgen wij dat op 29 mei een pakketje met vijf persoonlijke rugnummers voor jullie klaarligt!

OEFENQUIZZEN
We maken ook dit jaar weer een wekelijkse oefenquiz om jullie te helpen bij de training voor de Marathon. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan met je ticketnummer aan via info@popquizmarathon.nl!

Je kunt dit jaar meespelen in Amsterdam (i.s.m. Melkweg), Arnhem (i.s.m. Luxor Live), Eindhoven (i.s.m. Effenaar), Rotterdam (i.s.m. Rotown) en Utrecht (i.s.m. TivoliVredenburg). Kaartverkoop start op 15 maart om 10.00 uur en zijn online verkrijgbaar of aan de kassa van de betreffende zalen. Alle ticketlinks zijn dan op deze site terug te vinden!

De tiende editie van de Popquiz Marathon wordt mede mogelijk gemaakt door Bobby's Dry Gin.