START KAARTVERKOOP POPQUIZ MARATHON 2020 OP 5 MAART

Op woensdag 20 mei vindt de nieuwe editie van de Popquiz Marathon plaats! De voorverkoop start op donderdag 5 maart om 10.00 uur.

Zet de datum in je agenda en koop die dag meteen een kaartje, want ook dit jaar hebben we weer twee essentiële Early Bird-acties voor teams die snel hun teamticket in huis halen:

1. ONTVANG SUPERHANDIGE RONDEUITLEG
Wil je voor je aan de Popquiz Marathon begint al weten waar elke ronde over gaat? Uit de vage quiztitels in het blokkenschema is vaak weinig op te maken en je kunt ineens bij een supermoeilijke ronde komen te staan. Voorkom verrassingen en zorg dat je de superhandige ronde-uitleg ontvangt!

Hoe? Bestel je ticket én stuur een mailtje met je ticketnummer + de stad waar je meespeelt uiterlijk 12 maart naar info@popquizmarathon.nl. En natuurlijk dat je de ronde-uitleg wil ontvangen. Dan sturen we je twee dagen voor de Popquiz Marathon uitleg over alle rondes toe, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Daarmee heb je meteen een grote voorsprong op je concurrenten!

2. OEFENQUIZZEN
We maken ook dit jaar weer een wekelijkse oefenquiz om jullie te helpen bij de training voor de Marathon. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan met je ticketnummer + de stad waar je meespeelt aan via info@popquizmarathon.nl!

De eerste oefenquiz versturen we op 12 maart, dus hoe eerder je een ticket koopt, des te meer oefenquizzen je zal ontvangen.

SMEEK HET DE MAKER
Dit is je kans om wat invloed uit te oefenen op de Popquiz Marathon van dit jaar. Stuur uiterlijk 5 februari een mail naar info@popquizmarathon.nl met als onderwerp “ik smeek het de maker” en vertel ons wat jij graag in de Popquiz Marathon 2020 terug zou willen horen. Dat kan een artiest, liedje, thema of iets heel anders zijn. We beloven niks, want de maker is heel eigenwijs, maar de leukste en beste ideeën zullen wellicht worden opgenomen in de Popquiz Marathon 2020.

Je kunt dit jaar meespelen in Amsterdam (i.s.m. Melkweg), Arnhem (i.s.m. Luxor Live), Eindhoven (i.s.m. Effenaar), Rotterdam (i.s.m. Rotown) en Utrecht (i.s.m. TivoliVredenburg).
Kaartverkoop start op donderdag 5 maart om 10.00 uur en zijn online verkrijgbaar of aan de kassa van de betreffende zalen. Alle ticketlinks, deelnemende locaties en meer informatie zijn dan op site terug te vinden!