VROEGE VOGELS HEBBEN EEN VOORSPRONG

MEER KANS OP EEN HOGE SCORE
De eerste 100 teams (landelijk) die zich aanmelden krijgen een week voor de start van de marathon een overzichtje van alle verschillende rondes van de Popquiz Marathon met daarbij een duidelijke uitleg wat de verschillende thema’s inhouden. Alle andere teams moeten het alleen doen met de omschrijving op het blokkenschema. Een groot voordeel bij het uitstippelen van je quizparcours dus! Koop op 1 maart direct je teamkaart en mail het ticketnummer + de plaats waar je speelt naar info@popquizmarathon.nl

ONTVANG PERSOONLIJKE RUGNUMMERS
Koop vanaf 1 maart je teamkaart en stuur voor 3 april je teamnaam + ticketnummer + de stad waar je meespeelt naar info@popquizmarathon.nl, dan krijg op 8 mei vijf rugnummers met je teamnaam erop gedrukt!

ONTVANG WEKELIJKS OEFENQUIZZEN
Ook dit jaar is er weer een wekelijkse oefenquiz waar je je voor kunt opgeven. Hoe vroeger je je kaartje koopt, des te meer oefenquizzen ontvang je. Meld je aan op info@popquizmarathon.nl met je ticketnummer en ontvang iedere week een trainingsquiz.

Als je dus een beetje handige timing hebt, kost het maar 1 mail om al het bovenstaande te ontvangen!
Handig om te weten:
* De eerste 100 teams die zich na vrijdag 1 maart 10.00 uur melden via info@popquizmarathon.nl ontvangen het rondeoverzicht met  uitleg, mits ze een geldig ticketnummer van hun teamkaart in de mail hebben vermeld. Dat is meteen ook echt de enige manier van aanmelden. Een kaartje kopen op 1 maart en pas twee weken later mailen, heeft dus geen zin.
* Het maak t niet uit in welke stad de teams meespelen, het gaat echt om de eerste 100 teams - landelijk gezien.
* Het rondeoverzicht met uitleg wordt ongeveer een week voor de Popquiz Marathon 2013 per mail verstuurd.
* Aanmelden voor de persoonlijke rugnummers (of oefenquizzen, of de uitleg van de rondes) kan alleen met een geldige teamkaart. Aan de start verschijnen zonder teamkaart betekent geen deelname, zelfs al heb je wel een teamnaam doorgegeven.
* We doen ons best om alles goed bij te houden, maar het kan (helaas) voorkomen dat je een rugnummer met een verkeerde naam krijgt. Blijf rustig, adem diep, neem een drankje en heb vooral veel plezier de rest van de avond. We doen het namelijk niet expres! Mocht er iets mis zijn gegaan, regelen we wel gewoon een ander teamnummer voor je.
* Ook voor de (oefen)quizzen geldt: er kunnen foutjes in zitten. We checken alles 3 keer, maar het blijft mensen werk. Ontdek je een foutje, dan horen wij dat natuurlijk graag. Achteraf je dan alsnog tot winnaar bekronen, dat gaan we niet doen….