“PRE-POPQUIZ MARATHON” POPQUIZZEN

Op vrijdag 1 maart begint de voorverkoop van de Popquiz Marathon die op 8 mei zal plaatsvinden. Hoe kun je dat nu het beste vieren? Met een popquiz natuurlijk! Op vrijdag kun je op verschillende plaatsen meespelen met een popquiz. Zo is er bijvoorbeeld – uiteraard – een quiz op de plek waar het allemaal begon voor de Popquiz Marathon: 
Rotown. Je kunt hier je teamkaart kopen.

Maar ook de Utrechters kunnen zich optimaal voorbereiden in 't Hoogt!

Hou deze site in de gaten voor meer quizzen.

Of je 1 maart nu wel of niet meedoet aan een pre-popquiz, het loont zeker de moeite om die dag meteen een teamkaart te kopen, want we hebben een speciale early bird-actie die beduidend meer kans op de overwinning geeft.


EARLY BIRD ACTIE – MEER KANS OP DE OVERWINNING
De eerste 100 teams die zich aanmelden krijgen een week voor de start van de marathon een overzichtje van alle verschillende rondes van de Popquiz Marathon met daarbij een duidelijke uitleg wat de verschillende thema’s inhouden. Alle andere teams moeten het alleen doen met de (soms supervage) omschrijving op het blokkenschema. Een groot voordeel bij het uitstippelen van je quizparcours dus! Koop op 1 maart direct je teamkaart en mail het ticketnummer door naar info@popquizmarathon.nl

* De early bird-actie is geldig voor alle deelnemende steden. Het maakt niet uit voor welke stad je een teamkaart koopt, als je een van de eerste 100 mensen bent die naar het bovenstaande adres mailt, ontvang je het rondeoverzicht.

Voorverkoopadressen:  (vanaf 1 maart)