POPQUIZ MARATHON 2013 LAZY SUNDAY AFTERNOON EDITIE


Op 6 oktober vindt de spectaculaire Popquiz Marathon Lazy Sunday Afternoon voor de tweede maal in Den Haag, Groningen en Tilburg plaats. Ook zal Gent voor de eerste keer aan de najaarseditie meedoen.
Op diverse locaties door de stad kan er weer worden meegespeeld aan verschillende rondes die allemaal een eigen thema hebben. Dus of je nu een kind van de jaren 70 bent of een “nineties bitch”, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken. Tussen 15.00 uur en 16.00 uur kun je jouw voucher op de hoofdlocatie omwisselen voor een stempelkaart en een startpakket voor het gehele team.

Er is genoeg tijd om aan zeker drie tot vijf rondes deel te nemen. Tussen 16.00 en 19.00 uur kun je uit achttien verschillende rondes kiezen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Alle punten worden keurig bijgehouden en rond 20.00 uur wordt bij de hoofdlocatie het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan.

Let op: Per team van maximaal 5 personen heb je één deelnamebewijs nodig. Deze gaan vanaf 14 augustus in de voorverkoop en kosten €20 per team. 

Alle deelnemende locaties, ticketinfo en zeer binnenkort ook het blokkenschema van jouw stad vind je hier: Den Haag, Groningen, Tilburg en Gent.

MEER KANS OP EEN HOGE SCORE
Ook tijdens deze najaars editie hebben vroege vogels voordeel. De eerste 10 teams in iedere stad die zich aanmelden krijgen een week voor de start van de marathon een overzichtje van alle verschillende rondes van de Popquiz Marathon met daarbij een duidelijke uitleg wat de verschillende thema’s inhouden. Alle andere teams moeten het alleen doen met de omschrijving op het blokkenschema. Een groot voordeel bij het uitstippelen van je quizparcours dus!
Koop op 14 augustus direct je teamkaart en mail het ticketnummer + de plaats waar je speelt naar info@popquizmarathon.nl

ONTVANG WEKELIJKS OEFENQUIZZEN 
Ook dit jaar is er weer een wekelijkse oefenquiz waar je je voor kunt opgeven. Hoe vroeger je je kaartje koopt, des te meer oefenquizzen je ontvangt. Meld je aan op info@popquizmarathon.nl met je ticketnummer en ontvang vanaf dat moment tot 6 oktober elke week een trainingsquiz.