GOED OM TE WETENTeamnaam
Als je tussen 19.00 en 20.00 uur je ticket om komt inwisselen voor een stempelkaart, willen we meteen je teamnaam weten. Zorg dus dat je die al paraat hebt, zodat we je snel kunnen helpen.

Drukte
Let op! Voor alle rondes geldt: vol = vol. Kom je op een locatie waar je niet meer mee kunt doen, schuif dan meteen door naar de buren om verzekerd te zijn van een antwoordformulier voor die ronde. Wij doen ons best zo goed mogelijk in te schatten hoeveel teams er op een locatie gaan meespelen, maar we zijn niet helderziend dus het kan weleens ergens onverwacht heel druk, of juist heel leeg zijn. Niks aan te doen, hup door naar een andere ronde!

Afstand tussen locaties/aansluitende rondes
Alle locaties zitten op loopafstand van elkaar. In theorie is het niet mogelijk om aansluitende rondes te spelen op verschillende locaties. In de praktijk blijkt dat met een beetje ren- en vliegwerk het soms wel haalbaar is, maar ga er niet vanuit!

Early Bird-actie
Als je hebt meegedaan aan de Early Bird-actie, ontvang je maandag 22 mei daar bericht over. Als je geen idee hebt wat we bedoelen.. jammer dan!